Søk:

Verktøylinje

Retter

I ett utfordrende marked har vi tatt den tunge beslutningen om å avvikle vår cateringdrift etter 34 år. Vi drifter til og med 30.06.2023. Alle bekreftede ordrer vil bli levert som avtalt, og vi tar imot ytterligere ordre fram til avviklingsdato. Vennlig hilsen Hærland Catering

Du kan velge fra våre retter i menyen til venstre.

Under hver hovedmeny åpnes det undermenyer du kan velge fra. Du kan også søke på stikkord i søkefeltet på toppen av siden.

Store koldtbord med varmretter, snitter, småretter, eller nær sagt hva som måtte ønskes. Stort eller lite, vi står til tjeneste. Vi satser mye på det sunne hvite kjøttet av kylling og kalkun, men tradisjonell mat er selvfølgelig også på menyen. Ved å kontakte oss, vil vår kjøkkensjef være behjelpelig med å sette sammen et opplegg som passer akkurat deres arrangement.

Det kan forekomme varesammenblanding i et kjøkkenmiljø. Av den grunn kan det finnes spor av allergener. Vi ber om at de av våre kunder som har en matvareallergi, gjør oss oppmerksomme på dette - slik at vi kan gjøre ekstra tiltak for å forhindre spor av allergener.

Vi kan levere alt innen kaker, dekketøy, bestikk etc. etter behov. Vi kan også skaffe servitører og kokker etter nærmere avtale.

Vi tar forbehold om evt. feil i prisene på menyene.