Søk:

Verktøylinje

Juletapas

Kjøkkensjefen anbefaler: Tapas er en spansk omgangsform. Enkle, gode munnfuller som gir gode og nye opplevelser, gjerne sammen med gode venner. Sett sammen din egen tapasmeny og du har et kjempegodt måltid.

 

Rødkålsalat m/appelsin, granateple og hasselnøtter (nøtter)

Stekte medisterboller m/julesalsa (gluten, laktose, paprika, egg)

Ribbe

Lefserullade m/sylte (Sennep, gluten, laktose, nøtter, sulfitt)

Wraps med gravert ørret (Fisk, gluten og laktose)

Fylt julepølse   (Sennep, laktose)

Marinert kyllingspyd (Soya, paprika)

Juleskinke m/waldorfsalat  (Sennep, egg, nøtter, selleri)

Dadler m/spekeskinke

Aprikos m/ostekrem (Laktose, nøtter)

Focaccia (Gluten, laktose, egg, sesamfra og soya)

 
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvertpris: kr. 359,-

Minimum 10 personer til en tapas