Søk:

Verktøylinje

Focaccia, baguett, rundstykker

Kjøkkensjefens råd: Husk at frokost og lunsj er viktige

Focaccia (Egg, gluten, laktose, nøtter, paprika, sennep, soya)

 
m/kyllingfilet og karri-majones 120,-
m/kokt egg og bacon 120,-
m/camembert og valnøtter i honning 120,-
   
   

Baguetter, grove eller fine  (Egg, gluten, laktose, paprika, nøtter, skalldyr, soya, sennep)

 
m/kylling 60,-
m/reker 60,-
m/egg 60,-
m/roastbiff 60,-
m/norvegia og skinke 60,-

Rundstykker fine/grove  (Egg, gluten, laktose, nøtter, paprika, sennep, soya)

 
m/ røkt kalkunskinke 35,-
m/salami 35,-
m/egg og tomat 35,-
m/norvegia 35,-