Søk:

Verktøylinje

Komponer ditt eget koldtbord

Kjøkkensjefen anbefaler: Et koldtbord bør inneholde minst 6 retter pluss tilbehør

Kalde retter:

       
     

Ostefat m/frukt og kjeks  (laktose, gluten, paprika, nøtter)

39,-
Kylling kabaret (Paprika, soya) 27,-   Egg m/garnityr (Egg, laktose, paprika, soya) 18,-
Kyllingsalat  (Egg, laktose, paprika, sennep) 23,-   Fylt marinert kalkunbryst (Paprika, sennep) 39,-
Røkt ørret m/eggerøre (Paprika, sennep, egg,laktose) 45,-   Gravlaks m/sennepssaus (Fisk, senneo, soya) 35,-
Helkokt ørret m/agurksalat (min 15 p) (Fisk, paprika, sennep, egg) 42,-   Rekekabaret (Skalldyr, fisk, soya, laktose, egg) 28,-
Rekesalat (Skalldyr, egg, laktose, paprika, sennep) 24,-   Sursild (Fisk) 13,-
Eggesalat (Egg, laktose, sennepsfrø) 18,-   Roastbeef m/remulade (Egg, sennep) 40,-
Skinkestek m/rødkål 34,-   Påleggsanretning 3 sorter (Kan inneholde papreika, selleri, sennep) 37,-
Påleggsanretning 4 sorter (Kan inneholde paprika, laktose, selleri, sennep) 39,-   Spekeskinke m/rømme (Laktose) 39,-
Laksepate m/rømmedressing Fisk, egg, sennep)
42,-
  Krydderlaks (Fisk, sennep) 29,-
Spekefat m/westfaler, salami og stabburspølse
53,-
  Kabaret m/skinke og pasta (Soya, gluten, egg) 27,-

Varme retter:

       
Kyllinglår (Paprika) 31,-   Kalkunkarbonade m/løk
(hjemmelaget) (Egg, laktose, soya)
33,-
Oksekarbonade m/løk (Egg, laktose, soya) 38,-      
         
Tilbehør:        
Waldorfsalat (Nøtter, egg, selleri, laktose, sennep) 28,-    Potetsalat (Egg, laktose, sennepsfrø, soya) 19,-
Grønnsalat Paprika) 19,-    Brød/smør (Gluten, soya, laktose) 18,-
Eggerøre Egg, laktose) 17,-    Flatbrød (Gluten)   5,-
Remulade (Egg, laktose, soya, sennep)   5,-    Løk-og kålsalat (Egg, laktose, soya, sennepsfrø) 19,-
Agurksalat 17,-    Prisene er pr.pers