Søk:

Verktøylinje

Juletapas

Kjøkkensjefen anbefaler: Tapas er en spansk omgangsform. Enkle, gode munnfuller som gir gode og nye opplevelser, gjerne sammen med gode venner. Sett sammen din egen tapasmeny og du har et kjempegodt måltid.

 

Rakfisk m/løk, poteter, rømme og lefse  (Fisk, gluten, laktose, nøtter, sulfitt)

 
 

Stekte medisterboller  (Laktose)

 
  Ribbe   
  Lefserullade m/sylte (Sennep, gluten, laktose, nøtter, sulfitt)  
  Gravert ørret m/sennepsaus (Fisk, soya, sennep)  
  Fylt julepølse   (Sennep, laktose)  
  Marinert kyllingspyd (Soya, paprika)  
  Juleskinke m/waldorfsalat  Sennep, egg, møtter, selleri)  
  Julepostei m/rødbeter  Laktose, fisk, paprika)  
  Sennep  (sennep, sennepsfrø)  
  Oliven  
  Aprikos m/ostekrem (Laktose, nøtter)  
  Flaguett  (Gluten, laktose, egg)  
  Smør  (Laktose)  
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvertpris: kr. 315,-

Minimum 10 personer til en tapas