Søk:

Verktøylinje

Julekoldtbord

Kjøkkensjefen anbefaler: Et tradisjonelt koldtbord

  Ribbe  
  Medisterkaker (Laktose)  
  Medisterpølse (Laktose)  
  Surkål  
  Sylte m/sennep og rødbeter (Nøtter, sulfitt, sennepsfrø)  
  Rakfisk m/lefse og rømme (Fisk, laktose, gluten)  
  Gravet ørret m/sennepsaus (Fisk, sennepsfrø, sennep)  
  Fylt marinert kalkunbryst (Paprika, sennepsfrø)  
  Tomatsild (fisk, soya)  
  Waldorfsalat (laktose, egg, sennepsfrø, stangselleri, nøtter)  
     
  Tillegg;  
  Kokte poteter kr. 22,-  
  Saus kr.20,-  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvertpris: 310,00

Minimum 10 personer til et koldbord