Søk:

Verktøylinje

Julekoldtbord hvitt kjøtt

Kjøkkensjefen anbefaler: Et et lettere julekoldtbord

  Medisterkaker (Laktose)  
  Medisterpølse (Laktose)  
  Surkål  
  Fylt marinert kalkunbryst (Paprika, sennepsfrø)  
  WaldorfsalatLaktose, soya, selleri, egg, nøtter, sennep)  
  Tomatsild (Fisk, soya)  
  Gravet ørret m/sennepsaus (Fisk, Sennep)  
  Kalkunsylte m/sennep og rødbeter (Sennep)  
  Reker m/majones (Egg, laktose, soya, skalldyr, sennep)  
     
  Tillegg;  
  Kokte poteter kr. 22,-  
  Saus kr.20,- (Laktose, gluten)  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvertpris: kr. 315,-

Minimum 10 personer til et koldtbord


Vi leverer også

JULETALLERKEN
- 2 ribbebiter, 2 medisterkaker, 1 julepølse, rødkål/surkål, saus, potet, tyttebær, (laktose, gluten, soya)     249,-
RISKREM M/KIRSEBÆRSAUS (Laktose)                           75,-
KARAMELLPUDDING (Egg, laktose)                                          85,-                                                                                      CRÈME BRULÈE  (Egg, laktose, soya, gluten, nøtter, sulfitt)       75,-