Kjøkkensjefen anbefaler: Krepsehaler på salatseng m/urterømme
Kalkunfilet på waldorfsalat (Soya, egg, sennepsfrø, nøtter, paprika, laktose) |
kr. 89,- |
Cognac gravet ørret med sennepssaus (Soya, sennepsfrø, fisk) |
kr. 89,- |
Spinatvaffel med krabbefyll (Gluten, laktosee, egg, paprika, skalldyr) |
kr. 99,- |
Krepsehaler på salatseng med urterømme (Skalldyr, laktose, soya, sennep) |
kr. 89,- |
Melon med westfalerskinke | kr. 89,- |
Laksepatè med urterømme (Fisk, egg, laktose, sennep) |
kr. 89,- |
Lefserullade med røkelaks og kremost (Fisk, laktose, gluten) |
kr. 89,- |
Kremet skogsoppsuppe med kjørvel (Laktose, gluten. Nøtter i kuvertbrød)
|
kr. 89,- |
(suppene serveres med kuvertbrød) |