Søk:

Verktøylinje

Forretter

Kjøkkensjefen anbefaler: Krepsehaler på salatseng m/urterømme

Kalkunfilet på waldorfsalat

(Soya, egg, sennepsfrø, nøtter, paprika, laktose)

kr. 75,-

Cognac gravet ørret med sennepssaus

(Soya, sennepsfrø, fisk)

kr. 82,-

Spinatvaffel med krabbefyll

(Gluten, laktosee, egg, paprika, skalldyr)

kr. 89,-

Krepsehaler på salatseng med urterømme

(Skalldyr, laktose, soya, sennep)

kr. 82,-
Melon med westfalerskinke kr. 82,-

Laksepatè med urterømme

(Fisk, egg, laktose, sennep)

kr. 85,-

Lefserullade med røkelaks og kremost

(Fisk, laktose, gluten)

kr. 82,-

Kremet skogsoppsuppe med kjørvel

(Laktose, gluten. Nøtter i kuvertbrød)

 

kr. 79,-
 (suppene serveres med kuvertbrød)