Søk:

Verktøylinje

Baguetter, ciabatta, frokostbrød og rundstykker

Kjøkkensjefens råd: Husk at frokost og lunsj er viktige

Gresskarbrix (Egg,fisk, gluten, laktose, nøtter, paprika, sennep, soya)

 
m/norvegia og røkt kalkunskinke 51,-
m/egg 51,-
m/leverpostei 55,-
m/kyllingsalat 51,-
   

Flaguett m/soltørket tomat (Egg, gluten, laktose, nøtter, paprika, skalldyr, soya, sennep)

 
m/kylling 55,-
m/reker 62,-
m/egg 51,-
m/norvegia og røkt kalkunskinke 51,-
m/kyllingsalat 51,-
m/eggerøre og bacon 65,-
   

Baguetter, grove eller fine  (Egg, gluten, laktose, paprika, nøtter, skalldyr, soya, sennep)

 
m/kylling 51,-
m/reker 62,-
m/egg 45,-
m/roastbiff 55,-
   

Rundstykker fine/grove  (Egg, gluten, laktose, nøtter, paprika, sennep, soya)

 
m/ røkt kalkunskinke 35,-
m/salami 35,-
m/egg og tomat 35,-
m/norvegia 35,-