Kjøkkensjefens råd: Husk at frokost og lunsj er viktige
Gresskarbrix (Egg,fisk, gluten, laktose, nøtter, paprika, sennep, soya) |
|
m/norvegia og røkt kalkunskinke | 55,- |
m/egg | 55,- |
m/leverpostei | 55,- |
m/kyllingsalat | 55,- |
Flaguett m/soltørket tomat (Egg, gluten, laktose, nøtter, paprika, skalldyr, soya, sennep) |
|
m/kylling | 62,- |
m/reker | 62,- |
m/egg | 62,- |
m/norvegia og røkt kalkunskinke | 62,- |
m/kyllingsalat | 62,- |
m/eggerøre og bacon | 62,- |
Baguetter, grove eller fine (Egg, gluten, laktose, paprika, nøtter, skalldyr, soya, sennep) |
|
m/kylling | 60,- |
m/reker | 60,- |
m/egg | 60,- |
m/roastbiff | 60,- |
m/norvegia og skinke | 60,- |
Rundstykker fine/grove (Egg, gluten, laktose, nøtter, paprika, sennep, soya) |
|
m/ røkt kalkunskinke | 35,- |
m/salami | 35,- |
m/egg og tomat | 35,- |
m/norvegia | 35,- |