Søk:

Verktøylinje

Baguetter, ciabatta, frokostbrød og rundstykker

Kjøkkensjefens råd: Husk at frokost og lunsj er viktige

Gresskarbrix (Egg,fisk, gluten, laktose, nøtter, paprika, sennep, soya)

 
m/norvegia og røkt kalkunskinke 55,-
m/egg 55,-
m/leverpostei 55,-
m/kyllingsalat 55,-
   

Flaguett m/soltørket tomat (Egg, gluten, laktose, nøtter, paprika, skalldyr, soya, sennep)

 
m/kylling 62,-
m/reker 62,-
m/egg 62,-
m/norvegia og røkt kalkunskinke 62,-
m/kyllingsalat 62,-
m/eggerøre og bacon 62,-
   

Baguetter, grove eller fine  (Egg, gluten, laktose, paprika, nøtter, skalldyr, soya, sennep)

 
m/kylling 60,-
m/reker 60,-
m/egg 60,-
m/roastbiff 60,-
m/norvegia og skinke 60,-

Rundstykker fine/grove  (Egg, gluten, laktose, nøtter, paprika, sennep, soya)

 
m/ røkt kalkunskinke 35,-
m/salami 35,-
m/egg og tomat 35,-
m/norvegia 35,-